Leesbrilhuis is de new kid on the block als het gaat om online activiteit. De webshop is pas in 2018 gelanceerd maar is inmiddels wel gevuld met een van de grootste assortimenten die je kunt aantreffen op het internet.

 

Met meer dan 750 brillen helpen we de trendy man en vrouw aan een nét iets andere leesbril dan men gewend is. We proberen ons te onderscheiden op het vernieuwende. Onze brillen willen we niet vergelijken met de “Euroknallers” die je in een standaard drogisterij vindt. We onderscheiden ons op het gebied van design, kwaliteit en aanbod. Met meer dan 40 topmerken online en een continu veranderend assortiment, hebben we een zeer interessant aanbod voor iemand die gezien mag worden met een leesbril op.

Over Leesbrilhuis.nl

Meer dan 750 brillen, verkrijgbaar in sterktes variërend van +0.50 tot +4.00

Meer dan 40 verschillende merken van echte top designers te vinden

Gratis verzending én retour van je bril

Persoonlijk contact. Bel ons gewoon eens op 026 – 363 84 59 als je vragen hebt

Vandaag besteld is binnen 2 werkdagen in huis

Achteraf betalen

Veel topmerken op Leesbrilhuis.nl

Met topmerken als Porsche Design, Ray-Ban, I Need You en Read Loop, weet je zeker dat je een geweldig product in huis haalt. Zo nu en dan vergroten we ons assortiment met merken waar we een zwak voor hebben. Zo hebben wij de volledige collectie van Frank and Lucie in ons assortiment opgenomen. Super trendy producten die echt iets toevoegen aan onze site.

 

Veel meer dan alleen leesbrillen

Op Leesbrilhuis vind je niet alleen de ‘standaard’ leesbrillen. Zo hebben we een behoorlijk assortiment aan leesbrillen waarbij je de sterkte per glas kunt samenstellen. Hierbij slijpen we beide glazen op maat voor je voor als je ogen van elkaar afwijken qua sterkte. Ook hebben we een groot assortiment blauw licht filter brillen. Deze computerbrillen zijn speciaal gemaakt voor mensen die een lange periode per dag blootgesteld worden aan blauw licht. Dit is vermoeiend voor je ogen en een blauw licht filter bril kan je helpen om bijvoorbeeld gemakkelijker in slaap te komen ’s nachts.

 

Ook vind je op Leesbrilhuis een grote collectie leeszonnebrillen. Wel zo handig als je lekker op vakantie bent of een boek in de tuin wilt lezen.

 

In contact komen met Leesbrilhuis

Wil je graag eens met ons in contact komen? Onderstaand tref je onze contactgegevens aan. We hopen je snel te mogen te mogen verwelkomen als klant van Leesbrilhuis.

Leesbrilhuis.nl

E-mail: info@leesbrilhuis.nl
Tel: 026 – 363 84 59 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00)
KvK: 50960784
BTW: NL823021774B01