Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Leesbril zonder pootjes

Verziendheid is een vervelende oogafwijking die optreedt bij mensen vanaf een jaar of 40 à 50. De oogafwijking houdt concreet in dat je zicht op objecten dichtbij verslechterd. Dit geeft probleem met bijvoorbeeld het kijken naar de smartphone of het lezen van een boek. Om verziendheid te compenseren dragen mensen een leesbril. Deze leesbrillen kun je in deze webwinkel vinden in alle soorten en maten.

De leesbril zonder pootjes

Wanneer mensen normaal geen bril dragen en wel een leesbril, is het vaak tientallen keren per dag op en afzetten. Even kijken op de smartphone, de krant lezen of een blik werpen op de menukaart. Dit zijn allemaal dingen waar veel mensen hun leesbril bij nodig hebben. Al dit op en afzetten kan behoorlijk vervelend worden en daarom is het prettig als het zo makkelijk mogelijk gaat. Een leesbril zonder pootjes kan voor mensen die zat zijn van de moeite van het op- en afzetten van de leesbril een uitkomst zijn. Deze leesbril klem je namelijk eenvoudig op je neus waardoor het nauwelijks meer een moeite te noemen is. Behalve het praktische aspect waarderen veel mensen ook de bijzondere uitstraling van een leesbril zonder pootjes. Een andere wat chiquere naam voor een leesbril die geen pootjes heeft is Pince-Nez. We hebben hier al eens een blog over geschreven.

Ons aanbod leesbrillen zonder pootjes

Bij leesbrilhuis.nl kun je natuurlijk ook op het gebied van leesbrillen zonder pootjes rekenen op een uitgebreid assortiment. Als je voor een Pince-Nez bril met een luxe uitstraling wilt gaan zijn de leesbrillen van Seeoo echt iets voor jou. Dit Oostenrijkse merk heeft de toch wat ouderwetse leesbril zonder pootjes omgetoverd naar een moderne en uiterst stijlvol accessoire. De pootloze brillen van Seeoo zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Er wordt bovendien altijd een modieus briletui meegeleverd waardoor je de leesbril makkelijk en veilig kunt vervoeren. Het merk Nooz maakt wat goedkopere maar zeer opvallende leesbrillen zonder pootjes. De brillen van Nooz zijn slechts 6 gram zwaar en beschikbaar in standaardsterktes van +1.5 tot en met +3. De brillen worden verkocht in opvallende kleuren als geel, roze, rood en wit en ook hier wordt een modieus en veilig beschermetui bijgeleverd.

De waardering van leesbrilhuis.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 569 reviews.