Proximo leesbril

Een van de meest voorkomende oogafwijkingen is verziendheid. Verziendheid of hyperopie houdt in dat je dichtbij je ogen minder goed kunt zien dan wat verder af. Dit wordt veroorzaakt doordat het licht dat via de pupillen het oog binnenkomt niet op de goede manier op het netvlies wordt gericht. Vaak komt dit doordat het oog minder lang is dan normaal. In bijna alle gevallen wordt dit veroorzaakt door ouderdom. Verziendheid komt vaak voor bij mensen vanaf een jaar of 40 á 50 en is gelukkig eenvoudig te compenseren met een leesbril. Als je al een bril hebt omdat je bijziend bent (slechter zicht verderaf) kun je kiezen voor bifocale of multifocale glazen. Wanneer je een leesbril nodig hebt, zit je bij Leesbrilhuis.nl helemaal goed. Hier kun je een mooie leesbril van een goed merk kopen tegen een scherpe prijs.

Brillen van Proximo

Proximo maakt leesbrillen in alle soorten en maten. De meeste brillen hebben een vrij neutrale vorm waardoor ze haast op ieder gezicht geweldig staan. Als je toch een wat opvallender leesbril wil hebben is het ook mogelijk de bril in een opvallende kleur te bestellen. De leesbrillen van Proximo staan garant voor uitstekende kwaliteit voor een klein prijsje. Je koopt in onze webwinkel al een goede Proximo leesbril voor nog geen twee tientjes. Dit maakt het een hele goede leesbril voor onregelmatig gebruik. En ook als reservebril is het een hele goede en voordelige keuze. De brillen van Proximo hebben een uitstekend draagcomfort en gebogen pootjes die het makkelijk maken de bril om de hals te hangen. Als je de leesbril heel vaak gebruikt raden we wel aan te kiezen voor een wat duurder exemplaar. We verkopen hier Proximo leesbrillen met glazen op een standaard sterkte van bijvoorbeeld +2 of +3.

Ons assortiment Proximo brillen

Om wat orde te scheppen in het overweldigende aanbod in onze webwinkel kun je de selectiecriteria aan de linkerkant gebruiken. Als je hier kiest voor het merk Proximo zul je meer dan 20 alternatieven overhouden. Je kunt vervolgens kijken welke Proximo bril er het beste bij jouw wensen past. Een zeer populair model is momenteel de PRII060 die verkrijgbaar is in kleuren als blauw, mintgroen en mat roze. Maar ook de PRII-058, PRII-059 en PRI-057 zijn erg geliefde brillen onder onze klanten. Ook deze modellen zijn natuurlijk in diverse kleuren te verkrijgen zodat er altijd een Proximo leesbril is die bij jouw smaak past.

De waardering van leesbrilhuis.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 573 reviews.