Porsche leesbril

De naam Porsche wordt welhaast door iedereen direct geassocieerd met de prachtige sportwagens van het Duitse automerk. Maar de Porsche Design Group houdt zich niet alleen bezig met het ontwerpen van auto’s, ze hebben ook een behoorlijk assortiment brillen en andere artikelen zoals kleding en tassen. De leesbrillen van Porsche Design staan garant voor kwaliteit. Ze worden van het beste materiaal gemaakt en zijn altijd licht van gewicht en praktisch in gebruik. Met een bril van Porsche ben je dus verzekerd van een stevig en goed montuur.

Brillen van Porsche

Nu zul je je misschien afvragen: hoe heeft het kunnen gebeuren dat een automerk brillen is gaan maken? Het antwoord is vrij simpel: Ferdinand Alexander Porsche was in de jaren zeventig niet tevreden over het bestaande aanbod zonnebrillen. Hij besloot er zelf maar een te ontwerpen en dit werd de Porsche P8478. Deze zonnebril had verwisselbare zonneglazen en is daarom zeer vooruitstrevend te noemen, Binnen afzienbare tijd was de zonnebril razend populair geworden en begon Porsche Design meer brillen te ontwerpen. Er kwamen ook reguliere brillen op sterkte en leesbrillen bij het assortiment van Porsche. Tot op de dag van vandaag worden stijlvolle en strakke brillen ontworpen door Porsche design. Een aantal van deze mooie leesbrillen zijn in onze webwinkel te verkrijgen.

Ons assortiment Porsche leesbrillen

De leesbril modellen  van Porsche in ons assortiment zijn functioneel, praktisch maar bovenal stijlvol. Een van de meest bekende en iconische modellen is de P8801. Dit model wordt vaak gezien als het schoolvoorbeeld van een comfortabele leesbril met een mooie uitstraling. Hoewel het model vrij eenvoudig en functioneel oogt zie je toch in alles dat het om een kwaliteitsbril gaat. De P8801 is bij leesbrilhuis.nl verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder rood, helderblauw, zwart, transparant, oranje en matbruin. Vaak worden deze kleuren op de poten gecombineerd met een brug van titanium maar er is ook een uitvoering met matgouden brug. Een ander schitterend montuur leesbril van Porsche is de P8811. Dit is volgens velen de nummer 1 onder de design leesbrillen door haar strakke design en geweldige draagcomfort. De glazen zijn Rodenstock en van geweldige kwaliteit. Deze glazen zijn zeer stevig en makkelijk schoon te houden. Bovendien is de P8811 erg licht doordat hij volledig uit titanium is vervaardigd. De stijlvolle bril is verkrijgbaar in de kleuren brons, zilvergrijs en zwart. De prijzen zijn inclusief BTW, verzendkosten en je ontvangt ook nog eens een stijlvolle Porsche brillenkoker bij jouw leesbril.

De waardering van leesbrilhuis.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 573 reviews.