Ruilen / Retourneren

Heb je vragen over een product, je bestelling of iets anders? Wij helpen je graag verder. Je kunt ons altijd mailen op info@leesbrilhuis.nl. Ook zijn we op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 telefonische bereikbaar voor je. Je kunt ons dan bellen op 026 – 363 84 59.

 

Is een product niet helemaal naar wens? Jammer maar geen probleem. We helpen je graag met de verdere afhandeling zodat je zo snel mogelijk je geld terugkrijgt. Een aantal dingen zijn hierbij van belang.

Let op: (zonne)leesbrillen waarbij de glazen op maat zijn geslepen voor je, kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Als je een bestelling terug wilt sturen dan vragen we je eerst een mailtje te sturen. Hierdoor weten we dat we een pakketje van je kunnen verwachten. Stuur een e-mail naar info@leesbrilhuis.nl. Gebruik hierbij als onderwerp “RETOUR PRODUCT + jouw bestelnummer”. Vermeld verder het volgende in je mail:

 

  1. Waarom u wilt ruilen of retour zenden (dit is niet verplicht, maar wij leren graag van onze klanten);
  2. Naam, adres en woonplaats;

Je bestelling gratis retourneren

Retourzendingen kunnen gratis via het antwoordnummer van PostNL gestuurd worden naar:

Leesbrilhuis.nl  t.a.v. Klantenservice
Antwoordnummer 1416
6800 VC Arnhem

Let op: je dient je retourzending als brievenbuspost te verzenden (max. 32 mm dik of gebruik de verpakking waarin wij het naar jou verzonden hebben). Ook raden we je aan om deze zelf op de post te doen. Bied deze niet aan bij een PostNL punt, omdat deze verpakkingen dan in veel gevallen worden gefrankeerd als pakketpost. Indien je een retourzending toch als pakketpost laat verzenden, zijn wij helaas genoodzaakt de extra verzendkosten in te houden op het terug te storten bedrag. Verder is Leesbrilhuis.nl niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van artikelen tijdens retourzending.

Nee, je kunt bij ons gratis een product retour zenden. Let wel op het volgende:

Je dient je retourzending als brievenbuspost te verzenden (max. 32 mm dik of gebruik de verpakking waarin wij het naar jou verzonden hebben). Ook raden we je aan om deze zelf op de post te doen. Bied deze niet aan bij een PostNL punt, omdat deze verpakkingen dan in veel gevallen worden gefrankeerd als pakketpost. Indien je een retourzending toch als pakketpost laat verzenden, zijn wij helaas genoodzaakt de extra verzendkosten in te houden op het terug te storten bedrag. Verder is Leesbrilhuis.nl niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van artikelen tijdens retourzending.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Ook de kosten voor retour hoef je niet op je te nemen (in Nederland). Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@leesbrilhuis.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Producten die je via deze webwinkel koopt worden soms op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Dit is wanneer er afwijkende sterktes per glas geslepen worden voor je. Het herroepingsrecht is dan niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Wanneer je een order retourneert en wij deze hebben ontvangen, zullen we het bedrag zo snel mogelijk terug naar je overmaken. We proberen dit zo snel mogelijk te doen, doch uiterlijk 14 dagen na ontvangst.  De terugbetaling zal geschieden via dezelfde betaalmethode als die je gekozen hebt tijdens het bestellen.