Het is zover. Het lezen van dichtbij wordt steeds lastiger, waardoor het toch echt tijd wordt voor het aanschaffen van een leesbril. Bij het aanschaffen van de eerste bril is er nog wel informatie nodig die je moet weten voordat je daadwerkelijk tot een koop overgaat. Wij helpen je met deze blog graag met deze keuze.

Kennis over eigen ogen

Om te beginnen moet je inzicht verkrijgen in de staat van je ogen. Wanneer je zekerheid wilt hebben in de sterkte die nodig is voor je ogen kun je een oogmeting doen bij de oogarts of bij de optometrist. Je kunt echter ook gewoon zelf je sterkte bepalen aan de hand van de leeskaart. Door deze uit te printen en voor je neer te leggen krijg je een goed inzicht in de sterkte van de ogen. Let op, deze sterkte kan uiteraard door de jaren heen veranderen.

Je ideale leesbril sterkte

Bij het onderzoeken wat je ideale sterkte is, moet je rekening houden met het feit dat het per oog kan verschillen. Het kan zijn dat je ogen allebei een andere sterkte nodig hebben. Dit is belangrijk om te weten bij de aankoop van je leesbril. Op Leesbrilhuis.nl verschillen de sterktes van +0.50 oplopend tot +4.00.

Ogen testen

Aan de slag!

Wanneer je alles op een rijtje hebt op het gebied van oogkwaliteit en sterktes, kun je op zoek gaan naar de ideale leesbril. Leesbrilhuis maakt een onderscheid tussen heren en dames leesbrillen. Daarbij moet vermeld worden dat veel leesbrillen uniseks zijn en dus door zowel heren als dames gedragen kunnen worden. Deze leesbrillen vind je in beide categorieën terug. Vervolgens kun je kiezen uit verschillende type leesbrillen. Zo kun je selecteren op brilgrootte en type montuur, maar maken we bijvoorbeeld ook onderscheid tussen computerbrillen en leeszonnebrillen. Er is ruime keuze uit allerlei soorten en maten.

Heb je al een favoriet merk? Of ben je benieuwd naar iets nieuws? Leesbrilhuis.nl biedt je het grootste online assortiment leesbrillen. Van de wat luxere Ray-Ban tot aan de goedkopere Proximo. Er is voor ieder wat wils.

TIP: Weet jij nou niet zo goed welk model bril bij jouw gezicht past, lees dan onze blog Welke leesbril past bij mijn gezicht en kom erachter!

Waarom Leesbrilhuis.nl?

Bij Leesbrilhuis.nl krijg je niet alleen de beste kwaliteit leesbrillen voor een goede prijs, je krijgt ook een goede service. Er wordt erg veel waarde gehecht aan een goede verhouding met de klant en het is niet voor niets dat Leesbrilhuis.nl als ‘uitstekend’ wordt beoordeeld door Webwinkelkeur.

Twijfel over de leesbril?

Geen probleem! Het is altijd mogelijk je leesbril kosteloos terug te sturen of om advies te vragen bij  Leesbrilhuis.nl. Zo zal je slagen in de zoektocht naar je (eerste) leesbril. Het is fijn om na het dragen van de eerste leesbril meteen er een vertrouwd gevoel bij te hebben en daarom wordt er graag met je mee gedacht.

Shop hier jouw eerste leesbril!

Hopelijk ben je na het lezen van deze blog meer te weten gekomen over hoe je je eerste leesbril kunt aanschaffen. Wil je nog meer weten over brillen bekijk dan ook nog onze andere blogs.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Een reactie op “Hoe schaf je de eerste leesbril aan?

  1. Logan P. zegt:

    Van de opticien moet ik een bifocale leeszonnebril kopen. Ik heb tot nu toe niet 1 gevonden die ik leuk vind. Waar zou ik mooie bifocale leeszonnebrillen kunnen kopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van leesbrilhuis.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 568 reviews.